Това ястие може да отнеме малко повече време за приготвяне, но си струва! Пълно е със зеленчуци и протеини, като същевременно е с ниско съдържание на въглехидрати.
Загрейте мазнината на средно висока температура в голям съд.
Добавете телешкото месо и гответе, докато се оцвети от всички страни. Оставете настрана в друг съд.
Добавете лука, гъбите и чесъна, докато лука стане мек.
Поръсете с брашно и разбъркайте, за да покриете равномерно.
Добавете червено вино.
Добавете обратно телешкото месо, заедно с бульона и подправки, след това оставете да къкри на средно-ниска температура за 60-70 минути, докато телешкото месо стане крехко.
Добавете репичките и морковите, а след това варете още 30-40 минути, докато зеленчуците омекнат.
Сервирайте горещо. Може да се съхранява в хладилника до една седмица или във фризера до един месец.
Порции 6
- Количество на порция
- Калории 223
- % Дневна доза*
- Общо мазнини 7g11%
- Общо въглехидрат 15g5%
- Белтъци(Протеини) 25g50%
* Процентите от дневните дози са базирани на диета от 2,000cal. Вашата дневна доза може да варира в зависимост от калориините Ви нужди.
Съставки
Начин на приготвяне
Загрейте мазнината на средно висока температура в голям съд.
Добавете телешкото месо и гответе, докато се оцвети от всички страни. Оставете настрана в друг съд.
Добавете лука, гъбите и чесъна, докато лука стане мек.
Поръсете с брашно и разбъркайте, за да покриете равномерно.
Добавете червено вино.
Добавете обратно телешкото месо, заедно с бульона и подправки, след това оставете да къкри на средно-ниска температура за 60-70 минути, докато телешкото месо стане крехко.
Добавете репичките и морковите, а след това варете още 30-40 минути, докато зеленчуците омекнат.
Сервирайте горещо. Може да се съхранява в хладилника до една седмица или във фризера до един месец.