Подгответе тава с пергаментна хартия. Загрейте фурната до 175ºC.
В голяма купа комбинирайте кокосовото брашно, содата за хляб, бакпулвера и канелата. Разбийте, за да се смесят добре. В средна купа разбийте яйцата. Добавете пюре от банани, разбърквайте до хомогенна смес, след това разбъркайте в кокосовото масло и ванилия, внимателно. Добавете банановата смес към сместа от брашно, като разбърквате, докато се смеси добре.
Остържете тестото в тигана и изгладете горната част. Печете 35 минути или докато клечката за зъби, поставена в центъра на хляба, излезе чиста.
Охлажда се на рафт, след това се съхранява, плътно опакован, до четири дни.
Размер на порцията 1 loaf
Порции 6
- Количество на порция
- Калории 130Калории от мазнини 6
- % Дневна доза*
- Холестерол 70mg24%
- Натрий 126mg6%
- Общо въглехидрат 15g5%
- Диетични фибри 4g16%
- Захари 6g
- Белтъци(Протеини) 4g8%
* Процентите от дневните дози са базирани на диета от 2,000cal. Вашата дневна доза може да варира в зависимост от калориините Ви нужди.
Съставки
Начин на приготвяне
Подгответе тава с пергаментна хартия. Загрейте фурната до 175ºC.
В голяма купа комбинирайте кокосовото брашно, содата за хляб, бакпулвера и канелата. Разбийте, за да се смесят добре. В средна купа разбийте яйцата. Добавете пюре от банани, разбърквайте до хомогенна смес, след това разбъркайте в кокосовото масло и ванилия, внимателно. Добавете банановата смес към сместа от брашно, като разбърквате, докато се смеси добре.
Остържете тестото в тигана и изгладете горната част. Печете 35 минути или докато клечката за зъби, поставена в центъра на хляба, излезе чиста.
Охлажда се на рафт, след това се съхранява, плътно опакован, до четири дни.