Пълнените чушки с пуешка кайма са чудесен начин да контролирате порциите. Страхотен трик, когато се опитвате да намалите калориите, но същевременно и да запазите вкуса.
Смесете каймата и подправките в тиган на средна топлина. Добавете нарязания на кубчета домат и оставете да къкри 10 минути. Комбинирайте с варен кафяв ориз и оставете да се охлади.
Загрейте фурната до 200 градуса C.
Нарежете чушката на половина по дължина и внимателно отстранете семената й. Напълнете половинките с смес от каймата и ориза и печете 15 минути.
Порции 1
- Количество на порция
- Калории 392
- % Дневна доза*
- Общо мазнини 15g24%
- Общо въглехидрат 28g10%
- Белтъци(Протеини) 36g72%
* Процентите от дневните дози са базирани на диета от 2,000cal. Вашата дневна доза може да варира в зависимост от калориините Ви нужди.
Съставки
Начин на приготвяне
Смесете каймата и подправките в тиган на средна топлина. Добавете нарязания на кубчета домат и оставете да къкри 10 минути. Комбинирайте с варен кафяв ориз и оставете да се охлади.
Загрейте фурната до 200 градуса C.
Нарежете чушката на половина по дължина и внимателно отстранете семената й. Напълнете половинките с смес от каймата и ориза и печете 15 минути.