Поставете булгура в голяма купа и залейте с вряла вода. Подправете със сол и разбъркайте добре, след което оставете да поседи за 10 минути. Ако има излишна вода, изцедете булгура, след това покрийте с фолио и я поставете в хладилника, за да се охлади.
Смесете останалите съставки в купата с булгур и разбъркайте. Подправете на вкус със сол и върнете в хладилника за 2 до 3 часа.
Съставки
Начин на приготвяне
Поставете булгура в голяма купа и залейте с вряла вода. Подправете със сол и разбъркайте добре, след което оставете да поседи за 10 минути. Ако има излишна вода, изцедете булгура, след това покрийте с фолио и я поставете в хладилника, за да се охлади.
Смесете останалите съставки в купата с булгур и разбъркайте. Подправете на вкус със сол и върнете в хладилника за 2 до 3 часа.