Рецептата е подходяща за дните, когато имате червено цвекло или зеленчук по избор в своя индивидуален хранителен режим.
Първата стъпка за приготвяне на супа от червено цвекло е да обелите и нарежете морковите и червеното цвекло на кубчета. След това, нарежете на ситно лука и го задушете за около 5 минути в малко вода.
Когато лукът е готов, добавете всички останали съставки към него и разбъркайте добре. След това, добавете и водата (или бульона) и оставете да заври.
Намалете котлона и оставете да къкри 30 минути.
Сервирайте с малко магданоз.
Съставки
Начин на приготвяне
Първата стъпка за приготвяне на супа от червено цвекло е да обелите и нарежете морковите и червеното цвекло на кубчета. След това, нарежете на ситно лука и го задушете за около 5 минути в малко вода.
Когато лукът е готов, добавете всички останали съставки към него и разбъркайте добре. След това, добавете и водата (или бульона) и оставете да заври.
Намалете котлона и оставете да къкри 30 минути.
Сервирайте с малко магданоз.