Изпичането на парчета пиле е едно от най-лесните неща за приготвяне. Пилето, заедно с горчицата, се пекат на легло от нарязан лук, праз и чесън, които можете да сервирате до него.
Предварително загрейте фурната на 200 градуса C.
Поставете лука, праза, чесъна, 2 супени лъжици масло, мащерка и сол в голяма купа, докато зеленчуците са добре покрити. Разстелете сместа в тарелка за печене . Поставете парчетата пиле върху зеленчуците. Печете 10 минути.
Разбъркайте горчицата, дребния лук, розмарина, соевия сос и черния пипер в малка купа; постепенно разбийте в тях 1 супена лъжица масло.
След 10 минути намажете пилето с горчицата. Продължете да печете още 30 до 45 минути. Сервирайте пилето със зеленчуците.
Съставки
Начин на приготвяне
Предварително загрейте фурната на 200 градуса C.
Поставете лука, праза, чесъна, 2 супени лъжици масло, мащерка и сол в голяма купа, докато зеленчуците са добре покрити. Разстелете сместа в тарелка за печене . Поставете парчетата пиле върху зеленчуците. Печете 10 минути.
Разбъркайте горчицата, дребния лук, розмарина, соевия сос и черния пипер в малка купа; постепенно разбийте в тях 1 супена лъжица масло.
След 10 минути намажете пилето с горчицата. Продължете да печете още 30 до 45 минути. Сервирайте пилето със зеленчуците.